La Lliga BBVA Hockey Plus és una competició regular, la primera competició estable d’aquest tipus a nivell català, amb partits regulars i una fase de play off. La gestió de la mateixa va a càrrec de la Federació Catalana de Hockey. Aquesta ha previst jornades quinzenals en un format de tots contra tots. El calendari definitiu s’establirà al setembre. La lliga culminarà amb una festa final on es jugaran els partits per la classificació definitiva.

Independentment del resultat d’aquesta, tots els jugadors obtindran medalla.

El reglament que s’utilitzarà en els partits serà el ParaHockey (learning disabilities) adaptat a les necessitats d’aquests jugadors. En total es preveu que hi participin entre 120 i 150 jugadors, que seran entrenats per entre 24 i 28 tècnics professionals.

La presentació en societat de la Lliga BBVA Hockey Plus tindrà lloc el 4 de juny amb una gran festa participativa a la ciutat de Terrassa, bressol d’aquest esport a Catalunya.

El dijous 26 de maig va tenir lloc la presentació de la lliga que suposa ja el darrer esglaó en la normalització d’aquesta categoria de la competició. Va haver-hi una exce·lent participació del nostre club amb Lluís Porcel, Julieta Alberio, Jordi Lobo i Edgar Ortiz.