Política de privacitat

Política de privacitat i ús de la web de Barceloni Hockey Club 1977 amb CIF G64565021 i domicili C/Caballero 95-97 Esc A 1o 3a 08014 Barcelona:

1.      Introducció: Barceloni Hockey Club 1977, amb CIF G64565021 i domicili a C/Caballero Caballero 95-97 Esc A 1o 3a 08014 Barcelona, es compromet a protegir la privacitat dels seus usuaris i clients. Aquesta política de privacitat estableix els principis que regeixen la recopilació, ús i protecció de les dades personals obtingudes a través de la web.

2.      Recopilació i ús de dades personals: Les dades personals recopilades a través de la web seran processades i utilitzades per Barceloni Hockey Club 1977 amb la finalitat de prestar els serveis oferts en la web i gestionar la relació amb els seus clients. Les dades personals no seran utilitzades per a cap altre fi sense el consentiment previ de l’usuari.

3.      Confidencialitat i seguretat: Barceloni Hockey Club 1977 adoptarà les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals i prevenir l’accés no autoritzat, alteració, pèrdua o tractament.

4.      Drets dels usuaris: Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals en enviar un correu electrònic a la direcció indicada en la web o escrivint a la direcció indicada en l’encapçalament d’aquesta política de privacitat.

5.      Galetes: La web pot utilitzar galetes per millorar l’experiència de navegació de l’usuari i personalitzar els serveis oferts. Els usuaris poden configurar els seus navegadors per acceptar o rebutjar les galetes o per rebre una notificació quan es rebi una galeta.

6.      Modificacions a la política de privacitat: Barceloni Hockey Club 1977 es reserva el dret a modificar la seva política de privacitat en qualsevol moment per adaptar-se a canvis en la legislació o en la forma en que es processen les dades personals.

7.      Contacte: Si tens alguna pregunta o inquietud respecte a aquesta política de privacitat, pots posar-te en contacte amb Barceloni Hockey Club 1977 a la direcció indicada en l’encapçalament d’aquesta política o en enviar un correu electrònic a l’adreça iondicada a la web