En motiu de la gala del Hockey Español, la Federació Española de hockey ha lliurat la insignía d’or a Jordi Lobo, membre de la nostra secció, des de fa més de 30 anys i, a l’actualitat jugador de l’equip de 3ª divisió i de l’equip de  Veterans.
El Jordi Lobo ha estat promotor del hockey per a esportistes amb discapacitació intel·lectual, Hockey+, des de l’any 2006, en que el 30 de novembre es va  celebrar el primer partit de Hockey+ de l’estat, entre dos equips entrenats pel FC Barcelona.
Des de llavors, aquest projecte no ha parat de créixer fins a arribar a pràcticament tot l’estat. S’ha creat la selecció estatal de Hockey+, de la que és seleccionadora, una altra gran impulsora del Hockey+, entrenadora dels equips del FC Barcelona i jugadora de la secció, Julieta Alberio.
Jordi Lobo i el seu equip han rebut distincions de la Federació Catalana de Hockey i el premi estatal de l’esport 2015. Distincions també del nostre club i el Premi Gamal Fawzi de la secció de hockey l’any 2014.

Fruit del seu esforç, conjuntament amb altres animoses persones, la propera temporada 2016-17 tindrà lloc la primera edició de la lliga BBVA de Hockey+ de la Federació Catalana de Hockey, amb participació de representants del nostre club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *