El diumenge 19 de juny ha tingut lloc la festa de cloenda de la temporada de hockey 2015-16, que ha congregat al camps de hockey de Montjuïc més de 200 esportistes. Durant el matí hi ha hagut un torneig amb participació de totes les categories, dinar a migdia a peu de camp i presentació per la tarda dels trofeus aconseguits pel equips del club. Dintre dels fets més destacables, l’ascens a la màxima categoria del primer equip masculí, la permanència a 1ª nacional de l’equip femení, el Campionat d’España de Hockey Sala masculí i la convocatòria del nostre porter Adrià Rafi a la selecció sub-21.

En el curs de la festa de cloenda de la temporada, l’Associació de Veterans de Hockey va lliurar el seu reconeixement a l’àrbitre i amic Darío Lázaro. Va oferir el trofeu, Ernest Piqueras i el va recollir, en nom de Dario, Luísa Sánchez.

Darío Lázaro

Un dels moments més emotius de la festa de fi de temporada, va ser el lliurament del premi Gamal Fawzi a Pep Vilà, per part del jugador internacional del club i actual entrenador Hèctor Martínez, que va destacar i recordar el que significa aquest premi dintre de la nostra secció.

Pep Vilà, rep el premi Gamal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *