La temporada vinent es farà un pas molt important cap a la inclusió i la normalització gracies a l’acord amb el Grup BBVA, la Federació Catalana i Fupar, i per aquest motiu ens fa molta il·lusió organitzar aquesta festa.

També creiem que sense la implicació de tots nosaltres aquest projecte no hagués existit, i per tant, és la nostra festa, que consolida la il·lusió de creure en les persones i la passió pel hockey.

En aquesta festa els principals actors són els jugad@rs de hockey plus de cada club, volem que ells gaudeixin de les activitats i siguin els protagonistes, però els volem oferir una proposta diferent per promocionar la relació entre ells, i per a que totes les jugadores i jugadors, monitors, voluntaris, pares i tots els amics coneguin el projecte d’inclusió.

Per aquest motiu us demanem la vostra col·laboració, en difondre i invitar a la participació. Aquest ha de ser part de l’èxit de la festa.

Us donem algunes dades d’interés:

LLOC

Club Egara c/ Jacint Badiella s/n Pla del Bon Aire 08225 Terrassa

DIA I HORARI

La festa és el dissabte 4 de juny.

Inici a les 17,30  i finalització a les 22,00. Està pensada una 1ª part al camp de hockey de 17,30 a 20,00 i una 2ª part a la pista de quick de 20,00 a 22,00.

PLANNING DE LA FESTA

Dades interessants :

Els jugadors han de venir vestits amb l’equipament de cada club i han de portar stick. Els entrenadors acompanyaran als jugadors per les diferents estacions. 

Cada equip acompanyat dels entrenadors desfilarà pel camp 1 fins a ocupar el seu espai en el camp. Cada equip caldrà que porti la bandera del seu club per la desfilada.

Els jugadors i entrenadors estan invitats a entrepà de botifarra i beguda. La resta de persones podran comprar tickets a preu simbòlic.

Recordeu necessitem la vostra col·laboració per:

-Es vol anomenar als components dels equips, per tant agrairem que ens feu arribar la llista amb els noms dels jugadors i dels entrenadors, així com la talla aproximada per obsequiar-los amb una samarreta.

-Per tal de fomentar la relació amb diferents jugadors  de cada un dels clubs, us volem demanar que cada equip vingui acompanyat de jugadors del seu club. Si és possible que siguin persones  reconegudes per la seva trajectòria en el mon del hockey, i sinó benvinguts tots els que comparteixen la passió pel hockey.

Volem que aquesta sigui la FESTA del hockey ,

la festa del hockey plus

la festa de toth@m !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *