El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, del directiu Oriol Tomás, responsable de les seccions amateurs, i de Jordi Delás, delegat de la secció, van mantener una trobada amb els integrants de les seccions d’hoquei herba masculí i femení a l’Estadi Municipal Pau Negre, a Montjuïc, que és on s’entrenen i disputen els seus partits.

Bartomeu, Cardoner i Tomàs es van fer les fotografies oficials del curs 2015/16 amb els 291 integrants de la secció, tant en categoria masculina com en femenina, que compta amb un total de 16 equips: Prebenjamín 3×3, Prebenjamín 5×5 i Divisió d’honor en categoria masculina, i Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, 2ª Divisió i 1ª Divisió tant en categoria femenina com en masculina. A més, també va estar present l’equip de l’Hoquei +, que implica el vessant més social dirigida als joves amb discapacitat intel·lectual.

Els dirigents blaugranes ja han visitat en les últimes setmanes el bàsquet femení, el bàsquet en cadira de rodes, el rugbi, l’hoquei gel i el patinatge artístic sobre gel i pròximament es reuniran amb l’atletisme, el voleibol masculí i el voleibol femení. Cal recordar que aquestes trobades s’emmarquen en la voluntat expressada per la Junta Directiva de reconèixer la feina d’aquests esportistes no professionals que també formen part de la família barcelonista i donar més visibilitat a aquestes seccions i apropar-les als socis.

En aquesta visita a la secció d’hoquei herba, els directius és van interessar per la feina dels esportistes, els van felicitar pels resultats de la temporada passada, en què el primer equip femení va guanyar la Lliga i va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió femenina. Pel que fa al primer equip masculí, va completar una bona temporada a la Divisió d’Honor B, tot i no haver pogut licitar de categoria.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Ha estat una sorpresa veure tants noies i noies, així com pares i mares, que practiquen aquest esport, fins a 16 equips. El Barça fa una aposta per l’hoquei, és un esport amb molta tradició a Catalunya i a Europa. Hi ha nens de 3 i 4 anys que ja comencen a practicar aquest esport i això és bo per a la seva formació “.

“La gent que portem el Club, la Junta Directiva, fem una aposta clara per les seccions amateurs. No hem d’oblidar que la gent de les seccions s’esforça molt, treballen moltíssim i amb la samarreta del Barça. Ens feia il·lusió venir al Pau Negre a compartir una estona amb ells i fer les fotografies oficials amb tots els equips. Agraïm tot el que fan i també el treball dels tècnics, que volen ajudar a aquest esport, que no són professionals”.

“Hem d’informar als socis que els seus fills poden jugar amb la samarreta del Barça en diverses seccions amateurs. I l’hoquei herba és un exemple i els animo a portar als seus fills a competir i a practicar un esport que és molt bonic”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Parlem dels valors d’aquest esport i un exemple és l’Hoquei +, en el qual treballen en equip, tots juguen, són humils i són un grup d’amics. Tots ells troben en l’esport una manera d’integrar-se, de normalitzar i tant de bo el poguéssim fer en més seccions. Tots ells són mereixedors de defensar l’escut del Barça”.

Declaracions del directiu Oriol Tomàs:

“Un dels meus reptes com a responsable de les seccions amateurs és que funcionin cada vegada millor i que les idees que tenen en ment es puguin dur a terme”.

“La secció d’hoquei herba té pràcticament 100 anys, data del 1923. Hem de donar-la a conèixer perquè tenim nens, nenes, sèniors, pares i mares i està realment molt bé”.

Vídeo de la visita. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *