El dissabte 11 de juny es celebra el IIon Torneig BCN Panot de Papis, amb participació dels equips dels club Iluro, Catalonia i Egara. 

Després de les Mamis, els pares de jugadors de hockey que no havien jugat mai abans, s’han incorporat a aquest esport tan obert, familiar i saludable. El seu recorregut ha estat més ràpid i s’ha consolidat la lliga de Papis, oficial de la Federació Catalana i en el que han participat 6 equips, Polo, Catalonia, Egara, Iluro, Castelldefels i FC Barcelona. 

Un cop acabada la lliga, aquest torneig que per segona vegada organitzen els Papis del nostre club, és una bona oportunitat per a compartir una tarda de hockey, abans de la fi de temporada en el anomenat Torneig BCN Panot.

A partir d’una idea original de Lluís Porcel, el premi és quelcom tant apreciat com un Pannot, la rajola  típica de les voreres de Barcelona, l’Eixample, estesa també a d’altres barris antics i moderns.

Una vegada més fills i pares tenen una cosa més a compartir el hockey. Per una tarda canviaran jugadors i espectadors i seran els fills i filles els que esparonaran als seus pares, compartint la mateixa samarreta. 

IMG-20160427-WA0000

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *